DÜZCE / MERKEZ - Düzce Güzel Sanatlar Lisesi

Faks Bulunmamaktadır.
1582. Sokak, Beyciler Mah. Merkez / DÜZCE
Vizyon
Okulumuz; güzel sanatlar alanında öğrencilerin bireysel yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini, içinden çıktığı toplumu dikkate alan; kendi geleceğine ve ülkesine sahip çıkan, kültürlü sanatkarlar yetiştiren bir okul olmak görevini üstlenmiştir.
Misyon
Okulumuz güzel sanatlar öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi sorumluluklarının bilincinde, farklılıkları ülkemizin zenginliği olarak kabul eden, eleştirici, yaratıcı, çağdaş ve gelişmeye açık, topluma yararlı nitelikli bireyler haline getirmek için buradayız.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.
Ulaşım
İl merkezinde bulunan okulumuza 7-A ve 7-B numaralı belediye otobüsleri ile ulaşım imkanı vardır.
Servis Bilgisi
Okulumuza çevre ilçeler ve köylerden servisler ile gelen öğrenciler bulunmaktadır.
Beyciler Mahallesi Merkez/DÜZCE
Kontenjan Bilgileri
Her yıl 9. sınıf düzeyinde 30 Resim 30 Müzik öğrencisi için kontenjanımız vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Öğrencilerimiz mezun oldukları alana uygun bölümlere ve konservatuarlara yerleştirilmektedirler.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz çeşitli branşlarda her yıl il derecesi seviyesinde mücadele etmektedir.
Tübitak 4006 Bilim Fuarı okulumuzda düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Bilim Fuarı okulumuzda düzenlenmektedir. "Okullarımıza Güzel Sanatlar Dokunuyor" temalı sosyal faaliyet yapılmaktadır. "Komşularımıza Güzel Sanatlar Dokunuyor" temalı sosyal faaliyet yapılmaktadır.